Supertrash broeken

Supertrash

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Supertrash? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie jeans. Onder de grote collectie jeans die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Supertrash. Supertrash zijn er van trendy skinny jeans tot aan rechte jeans. Je kunt nooit genoeg Supertrash hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Supertrash zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Supertrash voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Supertrash is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Jeans met een wit overhemd of een skinny jeans met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Supertrash in de kast hangen. Wat je jeans stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie jeans.

Supertrash als mode-item

Supertrash zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete jeans merk en zoek je eigen jeans. Combineer je jeans op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Supertrash is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme jeans.

Korte broeken raken op

AMSTERDAM – Wie met de huidige tropische hitte nog op zoek is naar actuele zomermode voelt zich in veel gevallen in z’n hemd gezet.

 Veel kledingwinkels hebben de zomercollectie namelijk intussen alweer vervangen voor winterkleding. Consumenten moeten zodoende vaak een hele speurtocht houden naar leuke t-shirts of korte broeken. Tegelijkertijd betekent de huidige hitte voor modezaken een forse financiële strop.

De extreme weerverschillen maken het voor modeondernemers steeds moeilijker hun assortiment up-to-date te houden.

„Dat is inderdaad een probleem”, erkent Rens Stap van Modint, brancheorganisatie voor onder meer mode. „Winkeliers proberen hun aanbod zo goed mogelijk af te stemmen op het weer. Maar zodra die containers uit China hier zijn, wordt de kleding in de winkels gehangen. En wat voor weer het vervolgens wordt, heb je uiteraard niet in de hand.” Lees meer>>

Bron: telegraaf.nl

Studente krijgt bijval met foto van “te strakke” H&M-broek

Een Britse studente heeft wereldwijde steun gekregen nadat ze zich op Facebook afvroeg waarom kledingzaak H&M onrealistisch strakke broeken verkoopt. Een selfie in de spijkerbroek die de gezond uitziende Ruth Clemens niet dicht krijgt, heeft in een aantal dagen meer dan 81 duizend likes gekregen. Read more

7 x Eerste hulp bij jeansleed

Je favoriete jeans die al na één keer wassen is gekrompen, of een zwarte broek die verpest is door witte strepen? Voorkom deze en andere veelvoorkomende jeansproblemen! Read more

Rene Freres Broeken

No products found which match your selection.

Rene Freres Broeken

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Rene Freres? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie jeans. Onder de grote collectie jeans die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Rene Freres. Rene Freres zijn er van trendy skinny jeans tot aan rechte jeans. Je kunt nooit genoeg Rene Freres hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Rene Freres zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Rene Freres voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Rene Freres is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Jeans met een wit overhemd of een skinny jeans met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Rene Freres in de kast hangen. Wat je jeans stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie jeans.

Rene Freres als mode-item

Rene Freres zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete jeans merk en zoek je eigen jeans. Combineer je jeans op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Rene Freres is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme jeans.

Yaya jeans

No products found which match your selection.

Yaya Jeans

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Yaya? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie jeans. Onder de grote collectie jeans die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Yaya. Yaya zijn er van trendy skinny jeans tot aan rechte jeans. Je kunt nooit genoeg Yaya hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Yaya zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Yaya voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Yaya is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Jeans met een wit overhemd of een skinny jeans met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Yaya in de kast hangen. Wat je jeans stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie jeans.

Yaya als mode-item

Yaya zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete jeans merk en zoek je eigen jeans. Combineer je jeans op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Yaya is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme jeans.

Street one Jeans

No products found which match your selection.

Street one Jeans

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Street one? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie jeans. Onder de grote collectie jeans die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Street one. Street one zijn er van trendy skinny jeans tot aan rechte jeans. Je kunt nooit genoeg Street one hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Street one zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Street one voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Street one is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Jeans met een wit overhemd of een skinny jeans met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Street one in de kast hangen. Wat je jeans stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie jeans.

Street one als mode-item

Street one zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete jeans merk en zoek je eigen jeans. Combineer je jeans op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Street one is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme jeans.

Digel pantalon

No products found which match your selection.

Digel Pantalon

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Digel? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie Pantalon. Onder de grote collectie Pantalon die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Digel. Digel zijn er van trendy skinny Pantalon tot aan rechte Pantalon. Je kunt nooit genoeg Digel hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Digel zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Digel voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Digel is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Pantalon met een wit overhemd of een skinny Pantalon met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Digel in de kast hangen. Wat je Pantalon stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie Pantalon.

Digel als mode-item

Digel zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete Pantalon merk en zoek je eigen Pantalon. Combineer je Pantalon op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Digel is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme Pantalon.

Petit Louie Jeans

No products found which match your selection.

Petit Louie Jeans

Waar zouden we allemaal zijn zonder mooie Petit Louie? Laten we daar maar niet aan denken, en daarom vind je hier een grote collectie jeans. Onder de grote collectie jeans die je bij broekenkopen.nl kunt vinden zie je hier de collectie van Petit Louie. Petit Louie zijn er van trendy skinny jeans tot aan rechte jeans. Je kunt nooit genoeg Petit Louie hebben en ze zijn allemaal verschillend. Ook de Petit Louie zijn een fundament voor een leuke, vlotte kledingstijl.

Petit Louie voor alle doeleinden

Voor een avondje uit of een dag aan het werk met een Petit Louie is alles te combineren en kom je mooi voor de dag. Een mooie bootcut Jeans met een wit overhemd of een skinny jeans met een mooi colbert jasje. Elke trend bewuste man of vrouw heeft zeker 2 of meer Petit Louie in de kast hangen. Wat je jeans stijl ook is, bij broekenkopen.nl hebben we een grote collectie jeans.

Petit Louie als mode-item

Petit Louie zijn het ultieme mode-item. Zoek niet verder maar kijk bij je favoriete jeans merk en zoek je eigen jeans. Combineer je jeans op je eigen manier, dit zorgt ervoor dat het altijd anders staat en dat je er altijd goed uitziet. Een Petit Louie is er in vele verschillende modellen, soorten en maten en dat maak het de utlieme jeans.