Krijg tot 70% KORTING op merkkleding Heren broekenDames broeken * Profiteer nu!

Deze betaalbare elektrische kachel is de handige wintergadget anno 2022

Action snapt waar we straks behoefte aan hebben en heeft daarom een spotgoedkope elektrische kachel in het assortiment opgenomen. Een ideale gadget die jou helpt om te besparen op gas. De verwarming is op afstand te bedienen met een app.

Veel mensen hebben nog altijd de centrale verwarming uit, en met een dergelijk mild najaar is dat nog niet bepaald een moeilijke opgave. Maar als het straks echt wat kouder wordt, is het lastiger om op gas te besparen. Deze elektrische kachel van Action biedt uitkomst. Natuurlijk betaal je wel voor stroomkosten, maar dit ding is effectief te gebruiken. Lees: een kamer van 20 tot 25 vierkante meter is zo opgewarmd als het echt even nodig is. Je hoeft hem niet constant aan te hebben.

Elektrische kachel met app bij Action

De elektrische kachel heet voluit LSC Smart Connect convectorkachel. De heater heeft twee verschillende standen om te verwarmen (1250 watt en 2000 watt) en een antivriesmodus. Ook beschikt de wintergadget over een timer, waardoor je het apparaat automatisch kan laten aan- en uitzetten. Handig, want naast besparen op gas is het in deze tijd ook niet onverstandig om de stroomkosten in de gaten te houden. En dan is er ook nog zoiets als het klimaat.

Op het led-display kun je goed zien welke functie geactiveerd is. De elektrische kachel bij Action heeft gezien de prijs niet eens een heel lelijk design en is makkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere kamer. De verwarming is geschikt voor kamers tot 25 vierkante meter. Via een app kun je het apparaat op afstand bedienen, ook als je niet thuis bent. Je koopt deze handige wintergadget anno 2022 voor 49,95 euro.

Tips om op gas te besparen

Naast deze goedkope elektrische kachel bij de Action zijn er ook meer milieubewuste manieren om op gas te besparen. Denk bijvoorbeeld aan een speciale douchekop of radiatorfolie. Check ons overzicht met acht simpele tips voor lagere gaskosten.

Share this post