Krijg tot 70% KORTING op merkkleding Heren broekenDames broeken * Profiteer nu!

5 moederdagcadeautjes waar iedere moeder blij van wordt

moederdag, moederdagcadeau, cadeautips, dilemma

Wil jij je (schoon-, stief-, bonus)moeder dit jaar met Moederdag eens goed in de watten leggen? Groot gelijk! Wij zetten 5 originele moederdagcadeaus voor je op een rij, zodat je dit jaar niet wéér met een boekenbon hoeft aan te komen (tenzij jouw moeder daar natuurlijk hartstikke blij van wordt).

Natuurlijk hoef je de liefde voor het moederfiguur in je leven niet (uitsluitend) te uiten in materieel. Maar wie wordt er nu niet blij van een cadeautje op z’n tijd? Ben je nog op zoek naar inspiratie om je moeder dit jaar goed te verrassen? Hieronder vind je 5 originele moederdagtips op een rij. En natuurlijk is een lief kaartje altijd een goed begin.

5 moederdagcadeautjes waar iedere moeder blij van wordt

1. Een portie cultuursnuiven

Een favoriet bij ons op de redactie: geef je moeder een museumjaarkaart cadeau. Dan kun je niet alleen op Moederdag samen optrekken, maar kun je het hele jaar door samen dagjes uit. De kaart is te koop voor 64,90 euro. Voor dat bedrag heb je een jaar lang toegang tot ruim 450 verschillende musea door het hele land. Extra tip: plan direct een aantal dagen voor de rest van het jaar en kies om de beurt het museum. Houden jullie beiden van verrassingen? Vertel dan pas op de dag zelf welke locatie er op de planning staat.

2. In de watten

Is een museumbezoek niets voor jullie? Kies dan bijvoorbeeld voor een dagje wellness. Tijd met elkaar en ultieme ontspanning gegarandeerd. Vind je de toegangsprijs aan de hoge kant? Kijk dan eens op Vakantieveilingen of Socialdeal: daar tik je een dagje wellness voor een vriendelijk prijsje op de kop.

3. De wind in je haar

Ben je Moederdag de afgelopen jaren vergeten, heb je iets goed te maken of heb je zin om je vakantiegeld aan je moeder te besteden? Dan is de Dyson Airwrap een echte aanrader. De föhn is een stuk prijziger dan de föhns die je misschien gewend bent, maar deze föhn biedt ook een stuk meer mogelijkheden. Of je moeder nu wil gaan voor een volumineuze coupe of natuurlijke krullen: met deze föhn kan het allemaal.

4. Lees- en luisterplezier

Is jouw moeder een echte boekenwurm, maar puilt de boekenkast inmiddels uit? Dan is een e-book-abonnement wellicht de ideale uitkomst. Vanaf 9,99 euro per maand kan de moederfiguur in jouw leven onbeperkt boeken verslinden. Ben je zelf ook een lees-liefhebber? Dan heb je zelf ook veel aan dit cadeau: je kunt het abonnement namelijk op een beperkt aantal verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken.

5. Legobloemen voor Moederdag

Misschien denk je bij Moederdag niet direct aan LEGO, maar dit boeket staat een stuk langer dan die van de bloemist op de hoek. Dit wildboeket is niet alleen – onbeperkt lang – leuk om naar te kijken, maar je kunt het boeket ook eindeloos herschikken.

Ga jij dit jaar voor een budgetoptie of houdt je moeder helemaal niet van cadeaus? Wie weet kun je je moeder verrassen met een NS-wandeling. Samen een wandeling van station naar station en nieuwe plekken ontdekken. Ben je voor de museumjaarkaart gegaan? Dan kun je die ook goed combineren met een ommetje. Behoefte aan wat moederlijk-advies? Dat lees je via onderstaand artikel.

Het is Moederdag: voor deze goede adviezen mag je haar dankbaar zijn

Share this post