Krijg tot 70% KORTING op merkkleding Heren broekenDames broeken * Profiteer nu!

#308 ‘We kunnen helemaal niet zo verder gaan…’

Maud

Maud en Gio zijn de kersverse ouders van Liam. Gio is inmiddels weer aan het werk en Maud moet nog even wennen aan haar nieuwe leventje. Gio heeft een verrassing voor haar gepland en neemt haar mee voor een hotelovernachting. Het is de eerste nacht zonder Liam…

Gio blijft me zoenen en zijn handen glijden langzaam richting mijn heupen. Het idee van samen in bad zitten is hartstikke romantisch hoor, maar de uitwerking is toch altijd een stukje minder idyllisch. Ik probeer mijn lichaam sensueel richting Gio te draaien, maar bij het opstaan glij ik een stukje onderuit. Gio kent mij langer dan vandaag en hij begint te lachen. „Zul je zien, zitten wij straks weer bij de EHBO”, zegt hij lachend. „Kom…”, fluistert hij zachtjes, terwijl hij mijn hand pakt.

Gio tilt me op en legt me zachtjes neer op het bed. Ik weet niet of het komt door het bad, de glaasjes champagne, mijn hormonen of het feit dat ik sinds weken weer eens een beetje opgewonden ben, maar ik heb het ineens bloedheet. „Wacht heel even hoor”, zeg ik tegen Gio terwijl ik een glas koud water pak. Gio komt al snel achter me staan en begint me opnieuw te zoenen terwijl hij me stevig vastpakt. Die zoen lijkt uren te duren en ik voel me zelfs een beetje zenuwachtig.

Het is even geleden dat we seks hebben gehad en we weten allebei heel goed waar we mee bezig zijn. „Ik heb dit gemist”, zeg ik terwijl ik mijn armen om Gio heen sla. Eenmaal terug in bed gaan Gio zijn handen langzaam naar beneden.

We weten allebei wat ons te wachten staat maar nu we eindelijk de tijd hebben, willen we de spanning ook zo langzaam mogelijk opbouwen. Totdat ik me ineens besef waar we mee bezig zijn! „Wacht, we kunnen helemaal niet verder gaan, ik ben nog niet aan de pil!”, zeg ik geschrokken. Het schijnt dat als je net bevallen bent dat je dan extra vruchtbaar bent en ik zit er nou niet echt op te wachten om weer zwanger te raken. „We kunnen toch bij de receptie vragen of ze condooms hebben”, zegt Gio lachend. Ik zie ons al aankomen in onze badjas.

Uiteindelijk zijn we verstrengeld in elkaar in slaap gevallen. Alhoewel we niet eens heel lang hebben geslapen, voel ik me wel enorm uitgerust. We genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Sinds ik borstvoeding geef, heb ik extra veel honger. Normaal gesproken heb ik ‘s ochtends nooit zoveel honger, maar ik heb al drie keer opgeschept.

Aan het begin van de middag rijden we richting huis en ik kan niet wachten om Liam weer te knuffelen. Mijn moeder weet me gerust te stellen. „Het is allemaal goed gegaan hoor. Ik kan niet wachten om weer op te passen.”

De rest van de week vliegt voorbij. Waar ik normaal gesproken al lang en breed ergens op het terras had gezeten, heb ik nu nog geen terras gezien. Ik ben met Jessie een middagje naar het strand geweest, maar rond 17.00 uur was ik al zo moe dat ik niets liever wilde dan slapen.

Het weekend hebben we doorgebracht met de moeder van Gio. Toen ze hoorde dat mijn moeder een heel weekend had opgepast, was ze zwaar teleurgesteld. Ze heeft nu zelfs gevraagd of ze elke maandagavond en donderdag langs mag komen. Als ik ergens geen zin in heb…

Maud (23) houdt van feesten en reizen. Ze werkt op de redactie van een tijdschrift. Maud heeft een relatie met Gio en ze is net bevallen van hun zoontje Liam. Wekelijks lees je haar avonturen in een nieuwe aflevering van Nachtboek van Maud.

#307 ‘Maud, je moet het eerlijk zeggen hoor…’

Share this post