Krijg tot 70% KORTING op merkkleding Heren broekenDames broeken * Profiteer nu!

#240 ‘Ik had dit niet helemaal zien aankomen..’

Maud nachtboek

De relatie tussen Tommy en Maud is officieel voorbij. Ze woont tijdelijk in het huis van haar broertje, maar zal op zoek moeten naar een nieuwe woonruimte. Ondertussen heeft Maud wel een eerste echte date met Gio gepland. Ze gaan uit eten en de avond lijkt fantastisch te verlopen, de eerste zoen is geweldig en eenmaal bij Gio thuis vliegen de kledingstukken in het rond. Maud is onder de indruk van Gio zijn gespierde lichaam, maar ze is op zijn zachts gezegd een klein beetje teleurgesteld als ze zijn broek naar beneden doet…

Oké dit had ik zo niet zien aankomen! Gio is ruim 1,90 meter lang, hij heeft grote handen en gespierde armen, eigenlijk is bijna alles groot aan hem, een micropenis is dan ook het laatste wat ik had verwacht!

Ik zou willen dat ik er niet zoiets groots van zou maken, maar ik merk ergens toch dat ik een beetje ben afgeknapt. En daar baal ik van! Gio is fantastisch, maar ik had dit gewoon niet zien aankomen. Ik ga door alsof er niks aan de hand is en als ik de rest van Gio zijn lichaam goed bekijk en hij me opnieuw zoent, voel ik gelijk weer die vonkjes. Ondanks dat de eerste keer seks niet helemaal is zoals ik had verwacht, voel ik me toch verdomd aangetrokken tot deze man.

Na de seks liggen we nog in elkaars armen en Gio begint mij zachtjes over mijn rug te aaien en kusjes te geven op mijn hoofd. Pff, wat heb ik dit gemist. Ik heb me sinds tijdens niet zo geliefd gevoeld. „Zo dat was bijzonder zeg…”, fluistert Gio in mijn oor. Ik weet dat hij doelt op de seks en ik vond het ook echt fantastisch, maar om eerlijk te zijn heb ik tijdens de daad zelf niet heel veel gevoeld. Daarna heeft Gio het meer dan goed gemaakt en wist hij me alsnog naar een hoogtepunt te brengen, maar ik moet gewoon even wennen aan eh… de kleine Gio.

Steeds hetzelfde meisje

Als ik midden in de nacht wakker schrik, moet ik even bedenken waar ik ben. Mijn keel is kurkdroog van de vele wijntjes en zachtjes sluip ik naar de keuken om een glas water te pakken. Op zijn koelkast hangen foto’s. Ik zie foto’s van Gio in Mexico, een foto van Gio met twee oudere mensen die verdacht veel op hem lijken en wat waarschijnlijk zijn ouders zijn en nog meer foto’s van festivals en verre reizen. Ook zie ik een paar foto’s waarbij ik steeds hetzelfde meisje met lang bruin haar terug zie. Ze is overduidelijk niet Gio zijn zus en ik vraag me af wie ze dan wel zou zijn… Het is vier uur nachts geweest en ik weet dat ik me hier niet druk om moet maken, maar ik begin toch ineens te twijfelen? Is dat zijn ex? Waarom hangen die foto’s er nog? Zal hij nog samenwonen? Vanaf dat moment maken mijn hersenen overuren.

Ik besluit terug naar bed te kruipen en ga stilletjes in bed liggen. Gio heeft het door en slaat in zijn slaap een arm om mij heen. De volgende ochtend schrik ik wakker terwijl Gio al ontbijt aan het maken is. Normaal gesproken vind ik de eerste ochtend bij iemand wakker worden altijd een beetje ongemakkelijk, maar bij Gio voelt het anders. Zelfs zonder make-up en met kater voel ik me nog sexy bij hem. Het klinkt cliché, maar het lijkt gewoon alsof ik Gio al jaren ken. Na het ontbijt gaan we samen douchen en hebben we opnieuw seks. Ik moet eerlijk zeggen Gio weet me ondanks zijn kleine piemel toch meerdere keren naar een hoogtepunt te brengen. Poeh! Nog helemaal high van de seks spring ik op mijn fiets richting Amsterdam-Oost, waar ik twee bezichtigen heb voor een nieuwe woning.

Ergens heb ik superveel zin om een eigen plekje te hebben, aan de andere kant vind ik het ook best spannend. Daarbij gaan mijn vaste lasten ook een stuk omhoog, dus ik zal wat moeten gaan besparen op uitgaan en kleding.

Zenuwachtig

Verder heb ik deze week een afspraak met mijn eindredacteur. Ze wil de voortgang van het politieonderzoek verder bespreken. Ik was super zenuwachtig voor het gesprek, mijn eerste serieuze baan en dan heb ik gelijk een politieonderzoek aan mijn broek hangen. Gelukkig is mijn eindredacteur ontzettend lief. Cherry krijgt een taakstraf en is niet meer welkom op de redactie. Ik ben opgelucht, maar tegelijkertijd voel ik me ook gek. Ik had niet verwacht dat ik dan al gelijk met zoveel drama te maken zou hebben.

Later die week heb ik een etentje met Kimberley gepland om te vieren dat de zaak met Cherry eindelijk afgesloten is. Ik vertel haar uitgebreid over mijn date met Gio. Dat de eerste keer seks een klein beetje anders was dan verwacht, laat ik nog maar even achterwege. Wel vertel ik haar over de foto’s van het meisje op zijn koelkast. Ik zie dat Kimberley een beetje schrikt en dan begint ze heel voorzichtig: „Ja, Maud… ik wilde het je eerst niet vertellen, maar heb je wel eens bij Gio zijn getagde foto’s op Instagram gekeken?”

Maud is een 23-jarige studente die houdt van feesten en reizen. Ze werkt sinds kort op de redactie van een tijdschrift en heeft een vriend, Tommy, waar ze mee samenwoont op de Zuidas. Wekelijks lees je haar avonturen in een nieuwe aflevering van Nachtboek van Maud.

#239 ‘Zijn goddelijke, grote handen verdwijnen onder mijn shirt’

Share this post